سیب سبز و چربی کم
سیب سبز و چربی کم
برای کسانی که وزن خود را کنترل می کنند، این یک میان وعده خوب است. افرادی که در رژیم غذایی هستند و یا به طور منظم به باشگاه می روند باید در رژیم غذایی روزانه سیب داشته باشند. این میوه چربی را در رگ های خونی جمع آوری می کند و جریان خون را به قلب می بخشد تا مانع از سکته مغزی شود.
از مصرف سیب سبز جلوگیری از بیماری های پوستی
چندین بار کمبود مواد مغذی موجب بروز انواع مختلف بیماری پوستی از جمله اگزما و سرطان می شود. آب سبز اطمینان می دهد که به اندازه کافی از مواد مغذی پوست به دست می آید. همچنین پوست را در برابر بیماری های مختلف محافظت می کند.
خواص سیب سبز برای استخوان
سیب سبز منبع غنی از پتاسیم، ویتامین K و کلسیم است و خوردن آن برای زنان بسیار مفید است. مطالعات نشان می دهد که ویتامین K در جلوگیری از پوکی استخوان در زنان کمک می کند و سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد.
درمان و علائم پوکی استخوان در جوانان و درمان
خواص سیب سبز برای جوشاندن
سیب سبز یک درمان موثر ضد آکنه است. استفاده منظم سیب سبز به باز شدن جارو کمک می کند.
انتخاب و نگهداری سیب سبز
هنگام خرید سیب سبز، سیب های سفت و سخت را بررسی کنید، مطمئن شوید که رنگ روشن دارید. اجتناب از جمع آوری سیب. بهتر است همیشه سیب های باز را برای سیب های بسته بندی انتخاب کنید. به این ترتیب، قبل از پرداخت میتوانید سیب را تهیه کنید. هرگز سیب هایی که دارای بوی مصنوعی هستند را خریداری کنید. بهترین مکان برای نگهداری سیب سبز در یخچال است. سیب ها را در یک کیسه پلاستیکی سوراخ کرده قرار دهید و بعد از اسپری کردن آب، آن را در جالبترین قسمت یخچال قرار دهید. به این ترتیب، سیب های خود را در حدود 2 هفته تازه بمانید. دمای اتاق نیز برای نگه داشتن سیب سبز برای مدت زمان کوتاه مناسب است. فقط مطمئن شوید که آنها را چک کنید، زیرا اگر آنها در یخچال نگهداری نشوند، بدتر خواهند شد.
نکاتی درباره سیب سبز
سیب می تواند فرایند رسیدن به دیگر میوه ها را سرعت بخشد، زیرا گاز طبیعی به نام اتیلن را اختراع می کند. برای لذت بردن از این سیب، آن را به یک میوه نابالغ در یک کیسه پلاستیکی اضافه کنید. هنگام اضافه کردن سیب، کمی شکر اضافه کنید. این به آغاز روند پخت و پز کمک می کند تا سیب بهتر شود. استفاده از قالب کیک چربی برای ساخت سیب می تواند مفید باشد. قالب کیک پشتیبانی خوبی برای سیب های پخته شده است. - شما می توانید سیب سبز را به روش های مختلف بخورید. می توانید تمام میوه ها را با پوست یا بدون پوست بخورید، یا می توانید آن را با سیب شیک، پای سیب یا آن را به دسر و بستنی خود اضافه کنید. بهترین راه این است که آن را به عنوان میوه کامل بخورید، در نتیجه تمام مواد مغذی آن را حفظ کنید. - آه! به یاد داشته باشید هرگز دانه های سیب را نوشیدنی نکنید، زیرا آن کمی سمی است و ممکن است برای سلامتی شما مضر باشد.
- ۹۷/۰۶/۱۲