سرکه بالزامیک و کبد چرب
همه چیز در مورد سرکه بالزامیک و کبد چرب برای درمان آن
سرکه بالزامیک و کبد چرب ،سرکه سیب و کبد چرب،سرکه سیب و چربی کبد،سرکه سیب کبد چرب،سرکه سیب برای کبد چرب،سرکه سیب برای کبد چرب،سرکه سیب و درمان کبد چرب،سرکه سیب برای کبد چرب خوب است،سرکه سیب برای کبد چرب مفید است
در این مطلب از سایت جسارت به خواص سرکه بالزامیک و کبد چرب می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
سرکه بالزامیک و کبد چرب
سرکه بالزامیک سه نوع دارد، نوعی که به شکل سنتی در بعضی شهرهای ایتالیا تهیه می شود،
نوعی که به شکل صنعتی و تجاری تهیه می شود و نوع سوم که مخلوطی از این دو است.
سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها است که به آن ها ترکیبات پلی فنولی گفته می شود. ما حداقل ۸ نوع آنتی اکسیدان
پلی فنولی در سرکه بالزامیک داریم. پلی فنول ها رادیکال های آزاد تولید شده در بدن را خنثی می کنند و
تمامی انواع آن ضدسرطان بوده در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی بهبود می یابد.
از این رو سرکه بالزامیک می تواند خواص ضدمیکروبی و ضدعفونی کنندگی داشته باشد.
در قدیم از این سرکه برای درمان عفونت های ویروسی و باکتریایی و ضدعفونی کردن زخم ها استفاده می شده است.
از طرفی وقتی این پلی فنول ها وارد معده می شوند، معده را تحریک به ترشح اسید کرده و به هضم مواد غذایی به ویژه پروتئین ها کمک می کنند.
در نتیجه، توصیه می شود اگر غذاهای گوشتی مصرف می کنید برای هضم راحت تر گوشت، سرکه ی بالزامیک بخورید.
خواص سرکه بالزامیک و کبد چرب
سرکه بالزامیک از انگوری تهیه می شود که این نوع از انگور حاوی گروهی از فلاونوییدها است. این گروه از فلاونوییدها به علت داشتن خاصیت
آنتی اکسیدانی می توانند عملکرد ضد پیری سلول های بدن، ضدسرطان و ضدبیماری های قلبی عروقی داشته باشند.
همه ی انواع سرکه چون اسیداستیک دارند تا حدی به کاهش چربی خون کمک می کنند و سبب پایین آمدن کلسترول و
تری گلیسیرید در افرادی می شوند که چربی خون بالایی دارند یا مستعد ابتلا به چربی خون بالا هستند.
نکته ی دیگر این که تمامی انواع سرکه از جمله سرکه بالزامیک سبب کاهش اشتها شده و میل سیری را القا می کنند؛
یعنی وقتی فردی سرکه بالزامیک را که عمدتاً با سالاد یا غذاهای سرد مصرف می شود، می خورد؛ تا حدی اشتهایش کاهش یافته و
مصرف آن یکی از راه های موثر برای کم کردن وزن در افرادی است که رژیم کاهش وزن دارند.
سرکه بالزامیک یک سری ترکیبات وجود دارد که می تواند میزان حساسیت به انسولین را در افراد بالا ببرد؛ یعنی این که باعث می شود انسولین
بهتر در بدن عمل کرده و قند را به داخل سلول هدایت کند و در نهایت برای کنترل قند خون در
افرادی که یا دیابت دارند یا در مرحله پیش از دیابت هستند، مفید واقع شود.
سرکه بالزامیک و درمان کبد چرب
سرکه بالزامیک در محیط معده، حالت اسیدی ایجاد می کند. به طور معمول در افراد جوان و سالم،
محیط معده به اندازه کافی اسیدی است اما در افرادی که به هر علت ترشح اسید معده ی آن ها کاهش یافته است مانند افراد سالمند یا
کسانی که قسمتی از معده آن ها با عمل جراحی برداشته شده است، استفاده از این سرکه به اسیدی تر شدن
محیط معده کمک می کند و در نتیجه فرآیند هضم و جذب بسیاری از مواد مغذی بهبود می یابد.
همچنین این محیط اسیدی جذب عناصری مثل کلسیم و آهن را افزایش می دهد. بنابراین کسانی که دچار کم خونی و فقر آهن هستند،
می توانند همراه با گوشت قرمز مختصری سرکه بالزامیک استفاده کنند تا جذب آهن گوشت افزایش یابد.
سرکه بالزامیک یک ماده غذایی ضد گلیسمی خون شناخته می شود، در یک مطالعه که در سال 2006 انجام شد،
مشخص شد که افراد دیابتی پس از مصرف سرکه بالزامیک دچار افزایش قند خون نشدند.
مصرف سرکه از جمله سرکه بالزامیک یک روش طبیعی برای سم زدایی بدن و از بین بردن چربی های کبد می باشد.
همچنین سرکه بالزامیک برای درمان کبد چرب مفید است.
سرکه بالزامیک و کبد چرب
سرکه بالزامیک برای درمان تهوع صبحگاهی در دوران بارداری مفید می باشد،
زنان باردار می توانند یک قطره سرکه بالزامیک را به صبحانه خود اضافه کنند و بخورند.
کلسیم موجود در سرکه بالزامیک برای شکل گیری و تقویت استخوان ها و دندان های جنین مفید می باشد.
مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در سرکه بالزامیک برای حفظ سلامتی زنان باردار در دوران بارداری مناسب می باشد.
توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف سرکه بالزامیک به دلیل خاصیت اسیدی می تواند سوزش سردل را در دوران بارداری تشدید کند.
طبع سرکه بالزامیک سرد و خشک است.
سرکه بالزامیک حاوی مقادیر بالایی استیک اسید، آنتی اکسیدان و کربوهیدرات می باشد، همچنین مواد معدنی کلسیم،
آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی و منگنز به مقادیر زیادی در سرکه بالزامیک یافت می شود.
از سرکه بالزامیک بیشتر به عنوان سس برای تهیه انواع سالاد و سوپ، برنج، پاستا و سالاد میوه استفاده می شود.
استفاده از سرکه بالزامیک به تنهایی برای سلامتی بدن مضر می باشد.
سرکه بالزامیک کلسترول و چربی ندارد و آنتی اکسیدان های موجود در آن باعث کاهش چربی و کلسترول بالای خون می شوند.
همچنین تحقیقات در سال 2001 نشان داده که مصرف سرکه بالزامیک باعث کاهش فشار خون بالا می شود و از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
سرکه بالزامیک و کبد چرب
بیشتر بخوانید :
خواص و مضرات مصرف آب گازدار طعم دار چیست
خواص مصرف آلوچه و درمان ضعف اعصاب و نقرص
مضرات و خواص درمانی همراه با طریقه مصرف هلیله سیاه در طب سنتی
آیا لیزر و اپیلاسیون برای اصلاح و رفع موهای زائد آقایان مناسب است
نکات مهم پس از انجام زالو درمانی صورت همراه عوارض و خواص
- ۰ نظر
- ۱۶ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۲:۰۲